• Anoreksi behandling

  Anoreksi er en sygdom, der stammer fra dit følelsesliv og kommer til udtryk i dit forhold til mad. Det bliver en livsstrategi – en måde, hvorpå du kan håndtere verden og dit liv i den.
  Anoreksi og den følgende undervægt kan have store helbredsmæssige konsekvenser for dig. I sidste instans kan sygdommen være livstruende.

Få hjælp til din anoreksi

 • Har du det bedst, når du kontrollerer din vægt fuldstændigt?
 • Føler du lykke, når du ser at tallet på vægten bliver mindre og mindre?
 • Er der et bestemt tal på vægten du jagter, selvom du inderst inde ved at det nok ikke er den korrekte vægt for dig?
 • Presser du dig selv til at motionere og synes du at du er for tyk, selvom alle siger, at du er meget tynd?

Vores behandling af anoreksi er kognitiv. Gennem samtaler forsøger vi at finde og løse de følelsesmæssige knuder i din sjæl, der får dig til at sulte dig selv. Vi arbejder med at give dig et sundere forhold til mad og at lære dig at håndtere situationer, der vil kunne give dig tilbagefald.

Klar til at komme af med din spiseforstyrrelse?

Kontakt trygt vores dygtige behandlere og få en snak om din situation, og hvordan vi kan hjælpe dig ud af den. Der er ingen ventetid på vores behandling af spiseforstyrrelse og vi har erfaring med behandling i mere end 15 år.

Bemærk at din indledende samtale og anoreksi undersøgelse, er altid helt gratis, fortrolig og uforpligtende.

KONTAKT OS GRATIS

Gode grunde til at tage kontakt

 • Professionel hjælp og rådgivning i mere end 15 år

 • Hos os har du mulighed for GRATIS behandling

 • Behandling centralt på Frederiksberg - Kbh

 • Ingen ventetid - Start behandling med det samme

Anoreksi er farlig og kræver professionel hjælp

Når du lider af anoreksi, er det utroligt svært for både dig selv og dine pårørende at yde behandling for lidelsen. Det skyldes, at der typisk ligger følelsesmæssige problemer eller lavt selvværd bag anoreksi.
Dine tanker, følelser og handlinger står i vejen for at du kan få det bedre.

En terapeut derimod – som ikke i forvejen er en del af dit følelsesliv – vil lettere nå ind til årsagen bag din anoreksi. Derfor vil du ikke føle, at terapeuten har andre hensigter end at hjælpe dig, når terapien står på. Terapeuten har træning og uddannelse i spiseforstyrrelser og i, at yde dig hjælp og professionel anoreksi behandling.

Tal med en behandler

Uforpligtende og fortroligt

ANOREKSIBEHANDLING I TRYGGE RAMMER

Vores anoreksibehandling foregår i lyse lokaler på Frederiksberg. Vi ligger på Frederiksberg Hospitals område og du kan nemt komme her til med offentlig transport. Vi har mere end 15 års erfaring i at behandle spiseforstyrrelser og vi modtager patienter fra hele Sjælland, dog primært fra hovedstadsområdet.

KVALITETSBEHANDLING

Vores behandling af spiseforstyrrelse er akkrediteret af både IKAS og Akkrederingsnævnet – Din garanti for behandling i absolut den bedste og sikre kvalitet.

Akkrediteret behandling