• Bulimi behandling

  Springer du måltider over, selvom du er sulten?

  Tager du afføringspiller eller anden medicin for at holde dig tynd?

  Får du pludselig en voldsom trang til at tømme køleskabet – og dårlig samvittighed efter du har overspist?

  Fremprovokerer du opkastninger efter du har spist?

Har jeg bulimi?

Selvom du tænker meget på mad, er det sjældent kun dit forhold til mad, der kræver behandling!

For mange mennesker, som lider af bulimi, er mad blevet en afledningsmanøvre. En bulimiker kan bruge maden til at lede tankerne væk fra de knuder i følelseslivet, som ofte er den egentlige årsag til bulimien.

Opkastninger er det mest alment kendte symptom på bulimi, men rent faktisk behøver man ikke at kaste op, for at lide af bulimi.  Nogle gør det. Andre bulimikere gør det ikke. Det mest sikre kendetegn på at du har bulimi, er, at du sulter dig selv, og pludseligt bliver du så sulten at du spiser alt, alt for meget!

Hvem får bulimi?

Bulimi kan ramme alle, uanset alder eller køn. Bulimi kan optræde som en ond cirkel. Privathospital-Kbh er klar til at hjælpe dig gennem professionel behandling.

Kontakt os helt trygt og hør mere om dine muligheder – din henvendelse er naturligvis både fortrolig og uforpligtende.

KONTAKT OS GRATIS

Gode grunde til at tage kontakt

 • Professionel hjælp og rådgivning i mere end 15 år

 • Hos os har du mulighed for GRATIS behandling

 • Behandling centralt på Frederiksberg - Kbh

 • Ingen ventetid - Start behandling med det samme

Søger du behandling af bulimi?

Kognitiv terapi og behandling i mere end 15 år.

Vi har i mere end 15 år opnået stor succes med kognitiv terapi i vores bulimi behandling. Vi fokuserer på dine tanker, dine antagelser og dine domme over dig selv. Vi mener nemlig at det er dine tankemønstre, der fører til den skadelige adfærd som bulimi er udtryk for.

Gennem samtaler vil du og din behandler komme til bunds i hvordan du tænker om dig selv. Formålet er at give dig en mere realistisk selvopfattelse og hjælpe dig af med den bulimi, der forstyrrer dit liv.

Vi skal i samarbejde give dig dit selvværd tilbage! Når dine tanker bliver mindre destruktive, vil dine handlinger oftest følge med. Behandling for bulimi hjælper dig til et sundere forhold til mad – og tilbyder dig muligheder for at kunne  takle fremtidige situationer – situationer som ellers ville kunne lede til tilbagefald, til bulimiens onde cirkel.

Lad os hjælpe dig tilbage på det rette og sundere spor!

Tal med en behandler

Uforpligtende og fortroligt

BEHANDLING I TRYGGE RAMMER

Vores behandling af bulimi foregår i lyse lokaler på Frederiksberg. Vi ligger på Frederiksberg Hospitals område og du kan nemt komme her til med offentlig transport. Vi har mere end 15 års erfaring i at behandle spiseforstyrrelser og vi modtager patienter fra hele Sjælland, dog primært fra hovedstadsområdet.

KVALITETSBEHANDLING

Vores behandling af spiseforstyrrelse er akkrediteret af både IKAS og Akkrederingsnævnet – Din garanti for behandling i absolut den bedste og sikre kvalitet.

Akkrediteret behandling