• Ludomani behandling

  Vi tilbyder 100% gratis behandling og rådgivning.

GRATIS behandling af ludomani

Behandlingen hos Privathospitalet Frederiksberg er statsstøttet og den statslige støtte gør det muligt for os, at tilbyde GRATIS behandling og rådgivning til ludomaner og deres pårørende.

Ludomanibehandling hos os starter altid med en indledende gratis og uforpligtende samtale.
En erfaren behandler vil vurdere omfanget af din spilleafhængighed og, hvad dit behandlingsbehov måtte være.

Et typisk ludomanisamtaleforløb vil forløbe over 10-15 samtaler, ca. 1 gang om ugen, i ca. 1 time. Vores behandling er baseret på kognitiv terapi.

Rådgivende samtaler til dig spiller meget

De rådgivende samtalerne tilbydes til de spillere som endnu ikke er afhængig af spil men, hvor der er en stor sandsynlighed for at udvikle en spilleafhængighed.

De gratis rådgivningssamtaler forløber over 1-5 samtaler.

Efterbehandling

Vores efterbehandlingsgruppe er et tilbud til ludomaner, som har gennemført deres primære behandlingsforløb.

Efterbehandlingen ligger den sidste torsdag i hver måned, undtagen i juli og december, i tidsrummet kl. 17.00-19.00. Tilmelding nødvendig.

KONTAKT OS GRATIS

Vores erfarne specialister sidder klar til din henvendelse. Du kan give os et kald på telefonen eller sende os en mail.

**Bemærk at al henvendelse er gratis, fortroligt og helt uforpligtende.

Gode grunde til at tage kontakt

 • Professionel hjælp og rådgivning med mange års erfaring

 • GRATIS ludomanibehandling

 • Behandling centralt på Frederiksberg - Kbh

 • Ingen ventetid - Start behandling med det samme

Hjælp til pårørende

Ludomaniafdelingen tilbyder alle pårørende til ludomaner, uanset behandlingsstatus og behandlingssted, at komme til en gratis pårørendesamtale med en behandler.

Pårørendedag

Hver 3 måned afholder vi en pårørendedag i tidsrummet kl. 13.00-15.30, som du vil blive inviteret til, hvis du har en pårørende som går i et behandlingsforløb hos os.

Du sidder sammen med andre pårørende i en gruppe, hvor der er en behandler tilstede.

Temaer til vores pårørendedag kan være:

 • Hvilke konsekvenser har ludomanien haft for dig.
 • Hvad er ludomani.
 • Hvordan hjælper du dig selv og din pårørende bedst.

Tag en pause med ROFUS

ROFUS er spillemyndighedens ”Register Over Frivilligt Udelukkende Spillere”. Meningen med dette register er at hjælpe personer som gerne vil stoppe med at spille om penge, men som ikke selv kan gennemføre dette. Her er ROFUS en stor hjælp! Når man har registreret sig, har man frivilligt udelukket sig selv for at kunne spille på både fysiske kasinoer i Danmark, samt onlinespil med dansk lovmæssig licens.

Man kan udelukke sig selv, lige fra 24 timers pause til 1, 3, eller 6 måneder. Du har også en mulighed for en endelig udelukkes. Udelukkelsen kan ikke fortrydes eller annulleres i den tidsperiode du har valgt, hvilket er medvirkende til at ROFUS er så effektiv.

Registrering i ROFUS er personlig, og du skal bruge dit NemID. Hvis du ikke har mulighed for at registrere dig med NemID, har spillemyndigheden en blanket på deres hjemmeside, under ROFUS som du kan udfylde.

Når du registrerer dig i ROFUS, har du mulighed for at sige, nej tak til spillereklamer.

Bemærk at en registrering ved ROFUS ikke skal ses som en decideret ludomanibehandling og en måde at blive helt spillefri på, men mere som et værktøj til ikke at blive fristet til at fortsætte sit spil.

Du kan læse mere om:

 • Udbetaling af penge fra en spilkonto når du registrerer dig i ROFUS
 • Registrere dig selv

– ved at besøge ROFUS her.

Spil udenom ROFUS frarådes

Selvom du nu har registreret dig hos ROFUS, vil du fortsat kunne spille på udenlandske sider, men dette fraråder vi kraftigt af flere årsager!

For det første er der jo en årsag til at du registrerede dig til at starte med – du har formentlig et problem med spil og du har måske behov for behandling af din spilleafhængighed.

For det andet vil du ved at spille på udenlandske sider, opleve en helt anden sikkerhed – eller mangel på samme. Udenlandske sider er ikke underlagt de samme strenge krav for din sikkerhed, som sider med dansk licens har. Der er jo en årsag til at der findes en lovgivning omkring denne sikkerhed.

Tal med en behandler

Uforpligtende og fortroligt