• Overspisning behandling

    Mange oplever at overspisning starter allerede i barndommen. På forskellige stadier gennem livet kan du opleve at tendensen til overspisning, mere eller mindre er dominerende, bemærk, at overspisere kan være både kvinder eller mænd!

    Som overspiser, behøver du ikke at være tyk, men du oplever en voldsom trang til at spise, du spiser ofte i større mængder end andre og det kan have store konsekvenser, både for din vægt og dit helbred.

Hvad er overspisning?

Du får en voldsom lyst til at spise, når du bliver ked af det, frustreret, bange, glad, trist, overmodig – når alt koger over i frustration!

Du behøver ikke engang at være sulten for at spise, og du fortsætter med at spise til du kan mærke at din krop siger fra og du bliver rigtigt dårligt tilpas.

Det eneste du kan mærke er ubehaget i din krop og så kommer skylden… Du skammer dig og føler at du heller ikke kan finde ud af noget…..
Måske du nu tænker: “Hvorfor kan jeg ikke styre mig? Hvad er der galt med mig?”..

Lyder det bekendt?

Dit problem viser sig i den måde du spiser mad og den måde du tænker om mad på, men den egentlige årsag stikker formentligt dybere – og den vil vi gerne hjælpe dig med.

Behandling for overspisning

Overspisning kaldes også BED spiseforstyrrelse

I din behandling af overspisning følger vi op på hverdagens udfordringer så du får bedre kendskab til de faktorer som udløser netop DIN overspisning. Når du kender disse faktorer, er det også lettere at undgå eventuelle tilbagefald.
Du lærer simpelthen at undgå, eller bearbejde, de situationer som normalt ville udløse din spiseforstyrrelse.

Bemærk at behandling af overspisning (BED) ikke omfattet af aftalerne under det frie udvidede sygehusvalg. Men kontakt os allerede i dag og hør om hvilke muligheder du har for at komme ud af din tvangsoverspisning.

KONTAKT OS GRATIS

Gode grunde til at tage kontakt

  • Professionel hjælp og rådgivning i mere end 15 år

  • Hos os har du mulighed for GRATIS behandling

  • Behandling centralt på Frederiksberg - Kbh

  • Ingen ventetid - Start behandling med det samme

Professionel hjælp til overspisning

I vores behandling af overspisning kigger vi på de bagvedliggende årsager til din tvangsoverspisning. På den måde er du bedre stillet til at kunne blive helt fri for spiseforstyrrelsen.

Oftest er det de bagvedliggende tanker og følelser som er den egentlige årsag til spiseforstyrrelser. Vi har primær positive erfaringer med behandling af spiseforstyrrelser, da vores behandling indebærer både uddannet og professionelle behandlere og terapeuter, psykiater, psykolog, diætist, læge og speciallæge. Altså når du vælger din behandling hos os, vil vi være i stand til at komme hele vejen rundt om årsagen til din spiseforstyrrelse.

Vil du vide mere om dine muligheder, er du altid meget velkommen til at kontakte os helt fortroligt og uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tal med en behandler

Uforpligtende og fortroligt

BEHANDLING I TRYGGE RAMMER

Vores behandling for overspisning foregår i lyse lokaler på Frederiksberg. Vi ligger på Frederiksberg Hospitals område og du kan nemt komme her til med offentlig transport. Vi har mere end 15 års erfaring i at behandle spiseforstyrrelser og vi modtager patienter fra hele Sjælland, dog primært fra hovedstadsområdet.

KVALITETSBEHANDLING

Vores behandling af spiseforstyrrelse er akkrediteret af både IKAS og Akkrederingsnævnet – Din garanti for behandling i absolut den bedste og sikre kvalitet.

Akkrediteret behandling