• Overspisning

    Overspisere er ikke nødvendigvis overvægtige. Overspisning ses også hos såkaldt “normalvægtige”, men langt de fleste overspisere lider dog af overvægt.

    En overspiser vil typisk bruge maden som flugt fra sine tanker og følelser. Dette kan fx være angst, sorg, stress, kedafdethed, dårlig samvittighed, ensomhed, dårligt selvværd og magtesløshed. Maden bliver brugt som en flugt, en måde at “glemme” de dårlige tanker på. Så længe man spiser, så tænker man ikke!

Hvad er overspisning?

Efter madindtaget kan overspiseren sidde tilbage med en følelse af skam og skuffelse over ikke at kunne styre sig og overvældes af en voldsom følelse af ikke at kunne gøre noget rigtigt.

I takt med overspisningerne – følger overvægten ofte. Overvægten vil så være endnu mere grundlag for et dårligt selvværd – og så skal følelsen af skam over at veje for meget dulmes og en overspiser dulmer med mere mad. Overspisning kan hurtigt udvikle sig til en frygtelig ond cirkel, som kan være umådeligt svær at bryde ud af på egen hånd.

Få hjælp til overspisning

Privathospitalet Frederiksberg behandler spiseforstyrrelsen Overspisning (BED) i ambulante forløb. Vi har meget erfaring med behandling af overspisning og kan også hjælpe dig til en bedre tilværelse!

Vil du vide mere om dine muligheder for at komme ud af din tvangsoverspisning, kan du helt trygt og uforpligtende kontakte os for en snak.

>> Se også: Behandling af overspisning

KONTAKT OS GRATIS

Gode grunde til at tage kontakt

  • Professionel hjælp og rådgivning i mere end 15 år

  • Hos os har du mulighed for GRATIS behandling

  • Behandling centralt på Frederiksberg - Kbh

  • Ingen ventetid - Start behandling med det samme

Behandling af overspisning

Hos os starter al behandling, med en helt uforpligtende og gratis indledende samtale og undersøgelse. Til denne samtale vil en behandler vurdere, om det er egentlig behandling du har behov for, eller blot nogle rådgivende samtaler.

Ring eller skriv til os, og lad os aftale nærmere.

Behandling af BED er desværre ikke endnu omfattet af aftalerne under det frie udvidede sygehusvalg, men kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for en hverdag uden at skulle tænke på din tvangsoverspisning.

Vi glæder os til at tale med dig.

Tal med en behandler

Uforpligtende og fortroligt

PÅRØRENDE TIL SPISEFORSTYRRELSE

Vi er opmærksomme på de konsekvenser en spiseforstyrrelse kan have for de pårørende. Er du pårørende og har du spørgsmål – er du også altid velkommen til at kontakte os. Ring på 34 10 80 30

AKKREDITERET BEHANDLING

Vores behandling af spiseforstyrrelse er akkrediteret af både IKAS og Akkrederingsnævnet – Din garanti for behandling i absolut den bedste og sikre kvalitet.