• Spiseforstyrrelse behandling

    I vores behandling af spiseforstyrrelse arbejder vi med de dybereliggende følelsesmæssige problematikker der ofte ligger bagved din spiseforstyrrelse. Problematikker som kan komme til udtryk i spiseforstyrrede handlinger – som fx at undlade at spise, at spise restriktivt og tælle kalorier, at spise i store mængder og muligvis også at kaste op eller bruge afførende midler – kun med henblik på at kontrollere dit kalorieoptag.

Professionel hjælp til spiseforstyrrelser

Når du modtager behandling af din spiseforstyrrelse hos os, tager dit behandlingsforløb udgangspunkt i at din spiseforstyrrelse er et udtryk for en bagvedliggende følelsesmæssig ubalance. En ubalance som kan afhjælpes kognitivt gennem en social og følelsesmæssig rehabilitering.

Gennem et struktureret kognitivt forløb skabes en helhedsorienteret løsning som inddrager og tager hensyn til netop dit ståsted.

Vi arbejder altså ud fra at dine tanker og følelser giver sig udslag i dit forhold til mad.

I behandlingen følger vi op på dine hverdagsudfordringer så du får en forståelse for hvilke faktorer der kan udløse din spiseforstyrrelse. I din behandling vil du lære hvordan du kan håndtere disse faktorer.

Send os en besked eller ring til os og få din gratis og uforpligtende samtale!

Behandling for spiseforstyrrelser uden ventetid!

Målet med din behandling af spiseforstyrrelse hos os er at du lærer at håndtere, og modarbejde, dine spiseforstyrrede tanker og handlinger.

Vores behandling af spiseforstyrrelser er overvejende baseret på en gruppeterapeutisk tilgang, og vi har ansat behandlere, læge, diætist, psykiater, psykolog og psykoterapeuter til behandlingen.

Ydermere foregår behandlingen ofte i samarbejde med din egen praktiserende læge.

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Gode grunde til at tage kontakt

  • Professionel hjælp og rådgivning i mere end 15 år

  • Hos os har du mulighed for GRATIS behandling

  • Behandling centralt på Frederiksberg - Kbh

  • Ingen ventetid - Start behandling med det samme

Behandling på Frederiksberg

Når du begynder din behandling af spiseforstyrrelse hos Privathospital–Kbh, bliver du screenet af vores dygtige og erfarne behandlere. Formålet med screeningen er at afdække din spiseforstyrrelses omfang og karakter, samt at få klarlagt om der er andre fysiske eller psykiske problematikker der kræver særlig opmærksomhed i dit behandlingsforløb.

Vores behandling af spiseforstyrrelser har et fast forløb, der foregår enten ambulant eller som dagbehandling og du vil i behandlingen blive tilbudt gruppeterapi og samtaler med terapeut, diætist, læge og psykiater.

Tal med en behandler

Uforpligtende og fortroligt

Akkrediteret behandling